Hovädzie s Microhráškom 2 porcie

Ingrediencie:

200g Hovädzí steak

3 strúčiky cesnaku

1 Chilli paprička

15g zázvoru

Olivový olej

200g MicroHrášok

Postup:

Na malom ohni si 5 minút vyluhujeme na plátky nakrájanú chili papričku, zázvor a cesnak tak aby sa nepražili. Do panvice pridáme na plátky nakrájaný hovädzí steak a každý plátok zvlášť zľahka opražíme na oleji aby hovädzie ostalo jemné stačí 45 sekúnd z každej strany.
Plátky vyberte z panvice a odložte na zohriatý tanier bokom aby mäso nevychladlo.
Do panvice vložte 200 g MikroHrášku a premiešajte ho s olejom na panvici a nechajte nech všetky chute z panvice výhonky obalia. Po 20 sekundách keď hrach trochu zmäkne servírujte.
Ukladajte na tanier najprv hrášok potom plátky steaku, zázvor, chilli, cesnak, olej z panvice.
Soľ a korenie podľa vašej chuti.

 

Zanechať komentár

Všetky komentáre sú pred zverejnením schávalené